Starity

Selena Gomez nem emlékszik hazánkra

2013. május 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez a júniusi InStyle magazin címlapján szerepel. A több oldalas interjú során őszintén mesélt a szakításáról, a karrierjéről, sőt fővárosunk neve is belekerült a magazinba, de sajnos a művésznő nem emlékezett hazánkra.

hirdetés
Selena Gomez nem emlékszik hazánkra
Fotó: InStyle

A Disney-üdvöske, Selena Gomez még 2010-ben járt hazánkban, amikor két kolléganőjével, Leighton Meesterrel és Katie Cassidyvel forgatták együtt a Monte Carlo című filmjüket.

Több hónapig tartózkodtak Magyarországon és forgatták a sikerprodukciót Budapest utcáin, ám Selena mégis azt nyilatkozta az InStyle magazinnak, hogy nem is emlékszik már hazánkra.

Az épületnél, ahol az interjút készítették, bekukucskált egy alkalmazott, hogy köszönjön és bókoljon az énekesnőnek, majd amikor szóba hozta Budapestet, Selena tisztázta, már rég kiveszett az emlékeiből. „Istenem, nem is emlékszem Budapestre! De aranyos vagy, köszönöm.” Nem róhatjuk fel neki, hiszen túl sokszor utazta körbe már a világot, hogy emlékezzen a fővárosunkra.

Dicséretes, hogy az énekesnő nem hazudik, de az már kevésbé, hogy nem emlékszik fővárosunkra. Hiszen több hónap filmforgatás mellett még a Round and Round című klipjének helyszíne is Budapest régi utcái voltak. Sőt, több interjúban is lelkesen mesélt Magyarországról és még az anyanyelvünkön is megszólalt! Ráadásul azt is hozzátette, hogy teljesen lenyűgözte Magyarország és feltétlenül vissza szeretne egyszer jönni hozzánk. Ezek után vajon, hogy felejthette el három év alatt hazánkat?


Selena Gomez a júniusi InStyle címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek