Starity

Eladományozza ruháit Vanessa Hudgens

2013. május 15. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékony célra ajánlotta fel eladott holmijainak árát a színész-énekesnő.

hirdetés
Eladományozza ruháit Vanessa Hudgens
Fotó: PacificCoastNews

Vanessa Hudgens is azon hírességek közé tartozik, akik nem restek idejüket, pénzüket és erejüket jótékonykodásra fordítani, ezért pedig tavaly még kitüntetést is kapott, ráadásul legutóbb ismét karitatív tettével hívta fel magára a figyelmet.

Az egykori Disney-csillag ugyanis Tumblr-oldalán osztotta meg, hogy tavaszi nagytakarítást végzett, ami alatt eldöntötte, hogy megszabadul néhány ruhadarabjától és időközben talált egy alkalmazást is, amelynek segítségével bárki könnyedén eladhatja saját dolgait és más nők szekrényéből is válogathatnak és megvásárolhatják az ott látott ruhákat, így ő is létrehozta a sajátját.

„Szóval feltöltöttem néhány dolgot a Poshmark-ra és az összes bevételt a vásárlásotokból a Make-A-Wish alapítvány számára ajánlom fel” – írta Vanessa a blogjába és egy képet is csatolt a jelenleg árult kellékekről.


Fotó: Tumblr

Vanessa oldalán így eladásra került egy arany színű J.J. Winters oldaltáska 150 dollárért, egy Jimena Mujica tollal borított retikül 200 dollárért és egy bordó Christian Louboutin magassarkú is 425 dollárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek