Starity

A One Direction világ körüli turnéra indul

2013. május 16. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, egy ideig nem szabadulunk a híres együttestől – idén jön a harmadik albumuk, de jövőre újabb világrengető dolgot eszeltek ki.

hirdetés
A One Direction világ körüli turnéra indul

A One Direction ismét nagy hírt osztott meg a világgal. Rengeteg újságíró jelen volt a közlemény során: a One Direction 2014-ben is bejárja a világot a Where We Are nevű turné keretein belül, melynek elnevezése Harryhez fűződik.

Elmondásuk szerint teljesen különbözni fog a Take Me Home turnétól. Sokkal nagyszabásúbb lesz, több érdekesség és rengeteg új dal várja majd a rajongókat. Annak ellenére, hogy csak jövőre kezdődik, a jegyek már május 25-étől kaphatóak az Aloud weboldalon.

Eddigi információink alapján a turné során fellépnek Dél-Amerikában és az Egyesült Királyságban is, de a további helyszíneket csak később fogják bejelenteni.

A java még csak most jön: Louis azt is megerősítette, hogy idén biztosan megjelenik a harmadik albumuk, Niall pedig az Oroszlánkirály egyik dalát is el fogja énekelni – spanyolul. Tehát a zenekar tagjai most nagyon belehúztak, úgy látszik, a világ félhet, mert ezek a tinik nem most fognak lenyugodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek