Starity

A bosszú angyala: új sorozat az RTL Klubon

2013. május 17. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 21-én az RTL Klubon startol a népszerű színésznő, Gabriela Spanic legújabb sorozata.

hirdetés
A bosszú angyala: új sorozat az RTL Klubon

Május 21-étől egy új telenovellát mutat be az RTL Klub  Gabriela Spanic főszereplésével. A La Otra Cara del Alma, azaz A bosszú angyala a népszerű színésznő legújabb munkája, ami Mexikóban hamarosan véget ér. Bár az ottani közönség nem kedvelte a sorozatot, hazánkban még arathat nagy sikert.

Gabriela – aki ezúttal is negatív karakterként jelenik meg – mellett több ismert szereplő is feltűnik a történetben: viszont láthatjuk a Marimarból ismert Eduardo Capetillót és a Sonadorasban szereplő Michelle Vieth színésznőt.

Íme egy kis bevezető: Alma (Gabriela Spanic), Roberto (Eduardo Capetillo), Daniela (Michelle Vieth) és Armando (Jorge Alberti) együtt töltik a gyermekkorukat. Váratlanul a két lány, Daniela és Alma is árván marad. Alma a szülei elvesztése után árvaházba kerül, de bosszút esküszik Don Carlos családja ellen, akik a rokoni szálak ellenére sem fogadták be. Don Carlos vezeti Mexikó egyik leghíresebb ékszermanufaktúráját, amiből Alma apját kitúrta. Josefina végül magához veszi Almát, aki azonban nem felejtette el a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek