Starity

Natalia Oreiro szuperhősnek öltözött

2013. május 18. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Oreiro szuperhősnek öltözött aktuális, Solamente vos című telenovellájában.

hirdetés
Natalia Oreiro szuperhősnek öltözött

Jelenleg is megállás nélkül zajlanak a Solamente vos című telenovella munkálatai Argentínában, így egyre több fotót láthatunk a forgatásról. A napokban például olyan fotók jelentek meg az interneten, amelyeken Natalia Oreiro szuperhős jelmezben látható.

Persze a sorozat nem váltott profilt, mindössze arról van szó, hogy a sorozat 60. epizódjában egy szuperhős témájú partira lesznek hivatalosak a szereplők. Natalia természetesen nagyon élvezte a munkát, hisz így belebújhatott egy hős bőrébe.

A Solamente Vos egyébként Natalia korábbi, Te vagy az életem című telenovellájához hasonlítható leginkább, hisz amellett, hogy mindkettő történetében vannak hasonlóságok és rengeteg humor van bennük, az is közös vonás, hogy mindkettőben volt jelmezbál: ebben szuperhősnek öltöztek be a szereplők, a Te vagy az életemben pedig egyszerű jelmezes buli volt, ahol Natalia Piroska bőrébe bújt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek