Starity

Az Omega együttes meghódítja Moszkvát

2013. május 18. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öt évtizede működő, legendás magyar rockzenekar most először lép fel Oroszországban – hatalmas érdeklődéssel övezve.

hirdetés
Az Omega együttes meghódítja Moszkvát
Fotó: Bugány János/MTI

„Még Vlagyivosztokból is jelezték, hogy ott lesznek az Omega együttes első oroszországi koncertjén, amely május 30-án lesz Moszkvában” – adta hírül a mixonline.hu.

A legendás banda koncertjére az orosz főváros egyik legnagyobb és legjelentősebb koncerttermében, a Crocus City Hallban kerül sor. Egyes források szerint az énekes, Kóbor János sokáig nem mert igent mondani a meghívásra, mivel mindig is rettegett attól, hogy repülőre üljön – annyira, hogy még a berlini koncertjére is autóval ment. Azonban most úgy döntött, hogy ez a fellépés mindent megér és vállalja a kockázatot.

„Négy éve vetődött fel az ötlet, hogy meghívják az Omegát, de valami mindig közbejött. Most, hogy betöltötték az ötven évet, ideje, hogy eljöjjenek ide is” – nyilatkozta Jurij Gazibagandov az MTI-nek az orosz Szintez koncertszervező cég képviseletében. Azt a reményét is kifejezte, hogy a zenekar még később is visszatér, hogy megörvendeztesse az orosz közönségét.

Gazibagandov elárulta, hogy az ő személyes kedvence a Gammapolis lemez és az azon található szerzemények, és hozzátette, hogy ha az Omega akkoriban fellép Moszkvában, akkor könnyedén megtölthettek volna bármekkora stadiont is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek