Starity

Andy Biersack kiosztotta a francia rappert

2013. május 18. 16:04   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rapper bántó kommenteket fűzött hozzá a 2012-es amerikai Voice második helyezettje, Juliet Simms képe alá, így saját maga és a párja, Andy Biersack is helyretette az egyébként ismert francia rappert.

hirdetés
Andy Biersack kiosztotta a francia rappert

Andy Biersack, a Black Veil Brides frontembere a minap megvédte kedvesét az internet mögé bújó „névtelen” támadóitól, akik sértő kommentekkel bombázták a kedvesét az Instagramon.

„Nagyon ronda, öljétek meg magatokat”olvashatjuk Juliet Simms, az amerikai, 2012-es Voice második helyezettjének képe alatt, ahol a testvérével látható. Természetesen az énekesnő rajongói rögtön megvédték a kedvencüket, sőt, Juliet is válaszolt egy hosszú üzenetben a képe alatt azoknak, akik gúnyt űznek belőle. Mi több, a Black Veil Brides frontembere sem tolerálta, hogy egy közösségi oldalon szidják a barátnőjét.

„Ez valóban nagy szégyen, hogy egy ismert rapper azzal akar kitűnni, hogy kilóg a sorból és ilyen fokú műveletlenséget tanúsít egy gyönyörű nő felé. Mutasd meg inkább a tetkóidat, tesó, de tűnj el innen” – tette helyre a Boobát, akiről kiderült, hogy egy francia rapper, illetve színész, így már érthető, hogy miért érezhető még jogosabbnak Juliet és Andy felháborodása.

„Az írástudatlanságod és az intelligenciád egyenesen szórakoztató, szívesen olvasnám a kommentjeidet, de a családom és a rajongóim iránt érzett felelősségtudat miatt muszáj, hogy helyre tegyelek. Nagyon lealacsonyítóan beszélsz, s azon kívül, hogy utálkozol és rosszindulatú vagy a körülötted lévőkhöz, és inkább tartsd magadban a gyűlöletet, ami minden bizonnyal féltékenységből és önsajnálatból származik. Te az vagy, akit mi a zeneiparban (amiben te is benne vagy) féleszű fajankónak hívunk. Senki nem hallott még rólad, és a fiatalok nem akarnak még egy tehetségtelen, idióta előadót, aki a pénzről, autókról, puskákról, illetve arról énekel, hogy milyen sok hátsót ”kapnak„. [...] Biztos vagyok benne, hogy egy csomó rész van a válaszomban, amit nem értettél. Vegyél egy szótárt, és legyél iskolázott” – olvashatjuk a Voice üdvöskéjének a válaszát a sértő megjegyzésre. Természetesen igazat adunk az Automatic Loveletter énekesnőjének, hiszen milyen embereket inspirálhat az a zenész, aki önmagát sem tudja kontrollálni, és tiszteletlenséget tanúsít az embertársaival szemben.


A gúnyolódók kommentjei Juliet képénél

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek