Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb részletek láttak napvilágot a Billboard Awardsszal kapcsolatban, új közreműködés van a láthatáron, és egy új frizura is debütált a napokban. Ha kíváncsi vagy kikhez kapcsolódnak ezek a hírek, lesd meg alábbi rövidhíreinket!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Kristin Kreuk frizurát újított

A Beauty and the Beast gyönyörű sztárjának első útja szinte rögtön a fodrászhoz vezetett, mihelyst véget ért a sorozat első évadja. Új frizurája a The CW Upfrontján debütált, ami eléggé nagy váltás az eddigi kissé unalmasnak mondható fazon után, ugyanis Kristin frufrut vágattatott.

*

Demi Lovato közösködni akar Ariana Grandével

A Nickelodeon sztárjának bátyja meglehetősen érdekes ötlettel rukkolt el nemrég, ugyanis egy mashupot készített Demi Heart Attack és Ariana The Way című dalából. Az alkotás nagyot aratott a rajongók körében, mitöbb az egykori Disney-üdvöske tetszését is elnyerte, aki ezáltal egy közös fellépést is akar Arianával.

*

Kim Kardashian ragaszkodik kedvencéhez

A realityk koronázatlan királynője nem hajlandó lemondani a divatos ruhákról és magassarkú cipőkről még terhessége miatt sem. Sőt most odáig merészkedett, hogy egy vékony kis szandálba préselte bele kisség megduzzadt lábait. A paparazzi fotókat elnézve nem lehetett éppen a legkényelmesebb, így egyáltalán nem értjük, hogy miért is erre a lábbelire esett Kim választása. Az egyetlen érthető ok talán az lenne, hogy egyik kedvenc magassarkújáról van szó.


Fotó: RadarOnline

*

Egymás mellé ültetik Biebert és Selenát a Billboardon

A két tinisztár követhetetlen szerelmi élete úgy tűnik a Billboard Awards szervezői számára sem letisztázott ügy, vagy ők tudják, hogy valami mégis van a fiatalok között, ugyanis Justin és Selena egymás mellett fog ülni a díjátadón. Lehet, hogy ebből még hatalmas dráma lesz, de az is lehet, hogy újra egy párként fognak debütálni.


Fotó: Omg! Insider

*

A Billboardon fog debütálni Miley Cyrus új dala

A Hannah Montana sztárja az idei Billboard Awardson, május 19-én fogja előadni hamarosan megjelenő visszatérő albumának első kislemezes dalát, ami a We Can't Stop címet viseli. A szerzemény állítólag teljesen más hangzású, mint amit eddig megszokhattunk Miley-tól és egyesek szerint Liam Hemsworthszel való kapcsolatáról szól.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek