Starity

Éheztette magát a Pretty Little Liars sztárja

2013. május 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell a Self magazin riporterének árulta el, hogy éheztette magát.

hirdetés
Éheztette magát a Pretty Little Liars sztárja

A hollywoodi sztároknak is meggyűlt a bajuk az iskolai bántalmazásokkal, a rehabilitációs kezelésekkel, de ha nem erről számolnak be a magazinok hasábjain vagy egy tévéműsoron keresztül, akkor bizony a harmadik népszerű téma az étkezési zavar.

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell a Self magazin riporterének árulta el, hogy éheztette magát, még abban az időben, amikor Hongkongban élt. Egy éhezéssel töltött nap után ébredt arra, hogy ez így nem mehet tovább. „Amikor másnap felkelve fáradtnak és nyomorultnak tűntem, és rosszul éreztem magam, amiért nem férek bele a farmerembe, rájöttem, hogy változtatnom kell.”

De Shay teljesen maga mögött hagyta a múltat, és egészséges életmódot folytat: „Ha ma lenne az utolsó napom, mi tenne a legboldogabbá? – ez a mottóm. És mindent megteszek. Kipróbálok különféle ételeket, élvezem az életet és nem éhezem. A gyönyörű nem azt jelenti, vékony vagy, hanem hogy egészséges.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek