Starity

75 ember dolgozik Thalíával a reklámon

2010. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem meglepő, hogy a női sztárok gyakran szerepelnek kozmetikai és testápolási termékek reklámjában. Talán nem véletlen, hogy Thalía egy sampont választott, hiszen mindig is híres volt csodálatos hajáról.

hirdetés
75 ember dolgozik Thalíával a reklámon

Latin-Amerika egyik legnagyobb sztárját, a hosszú, sűrű barna hajáról „mexikói hurrikán”-ként is ismert Thalíát gyakran felkérik, hogy legyen a legkülönfélébb termékek reklámarca, főleg a nagy USA-beli márkák spanyol nyelvű reklámkampányaiban. Szerepelt már üdítő-, csokoládédesszert-, telefon-, illetve internetreklámban is, most azonban egy ismert kozmetikai márka, a Head & Shoulders sampongyártó cégnek készít reklámot.

Mint már megszokhattuk tőle, a munkálatokról most is folyamatosan tájékoztatja rajongóit Twitter-oldalán, ahol egy videót is láthatunk, amelyen éppen a haját készítik elő a forgatáshoz.

De ki gondolta volna, hogy egy ilyen reklámfilm forgatásán, amelynek eredménye általában nem több fél percnél a képernyőn, 75 fős személyzet dolgozik? A mexikói sztár jóvoltából most ezt is megtudhatjuk, aki mint lelkes idegenvezető, elkalauzol minket a kulisszák mögé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek