Starity

A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez

2013. június 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nem csak színésznőként, hanem énekesnőként is jelen van a médiában. Cikkünkben most öt legjobban sikerült klipjét mutatjuk be nektek.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez

Selena Gomez-t lehet szeretni, utálni, tehetségesnek vagy tehetségtelennek nevezni, de sikere vitathatatlan. A YouTube-on már három kisfilmje is elérte a százmilliós nézettséget, így cikkünkben összegyűjtöttük öt legjobban sikerült videoklipjét.

Naturally (2009)

Selena első sikeres klipje 2009 decemberében jelent meg, Naturally címmel. Maga a videó elég egyszerűre sikerült, csak a különféle effektekkel játszottak a készítők, az egész klip helyszíne egy Los Angeles-i stúdió volt. A kisfilmet Chris Dooley rendezte, a YouTube-on pedig már majdnem kétszáz millióan tekintették meg, aránylag kevés nem tetszéssel.

Round & Round (2010)

Az énekesnő legmozzanatosabb klipjét hazánk fővárosában, Budapesten forgatta. A kisfilm első képkocái egyből ráfókuszálnak a tökéletes panorámára és a Parlamentre, Selena pedig egy detektívet játszik benne, amihez tökéletesen illik Budapest régies és titokzatos hangulata. A forgatására 2010. május végén került sor, Phillip Andelman producer segítségével. Több mint 72 millióan tekintették meg a legnagyobb videómegosztón és majdnem 200 ezer pozitív visszajelzést kapott.

Who Says (2011)

A kisfilm eleje egy fotózáson kezdődik, ahol Selena kisminkelve, csinos ruhában és magassarkúban pózol a fotósnak, majd megunja az állandó mosolygást, kilép a kamera elől, leveszi csillogó cipőjét, lemossa sminkjét és átöltözik egy átlagos ruhába, majd kimegy a malibui strandra énekelni és bulizni. A klipnek végig az a mondanivalója, hogy ne törődjünk azzal, amit mások mondanak, merjünk álmodni, mert semmi sem lehetetlen. A rendező Chris Applebaum volt és már 175 millióan tekintették meg, több mint fél millió kedveléssel, így pedig Selena egyik legsikeresebb klipje lett.

Love You Like a Love Song (2011)

Sel második legnézettebb klipje egy karaoke bárban kezdődik. Az egész kisfilm nagyon egyedire sikeredett és Selena nem fogta vissza magát: vörös, kék és rózsaszín rúzsban is pompázik. Az énekesnő így nyilatkozott a videóval kapcsolatban anno: Ez a legőrültebb klip, amit valaha csináltam. Igazából semmi értelme, de ez ilyen amikor szerelmes vagy. Legalábbis én így érzem magam, amikor szerelmes vagyok. Egy álomvilágban, ezt próbáltam visszaadni a klippel”. A klip 2011. júliusában került fel a YouTube-ra, Geremy Jasper és Georgie Greville rendezésével, közel 180 millióan tekintették meg, majdnem 600 ezer pozitív értékeléssel.

Come & Get It (2013)

Selena legújabb klipje május 5-én jelent meg és már több, mint 50 millióan tekintették meg, csupán negyvenezer nem tetszéssel. A kisfilmet márciusban forgatták le Los Angelesben, Anthony Mandler rendezésével. Ez a videó tartalmazza a legtöbb táncmozdulatot, és nem csak a dalban jelennek meg az indiai motívumok, hanem a koreográfiában is. Egyértelműen eddig ez lett a legszexibb klipje, a vörös rúzstól elkezdve, a két tükör közti táncoláson át, a vizes jelentig, mind-mind arra utal, hogy Selena felnőtt és bizony helye van a legnagyobbak közt zenei iparban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek