Starity

Klippremier: Bo Bruce - Alive

2013. május 20. 11:11   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon debütált az arisztokrata családból származó énekesnő új klipje.

hirdetés
Klippremier: Bo Bruce - Alive

A 2012-es brit Voice döntőse a finálé óta karrierje beindításán dolgozik. Debütáló lemeze április 29-én jelent meg Before I Sleep néven. A korong már az első héten Top10-es helyezést ért el a brit lemezeladási listán.

Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Sia Furler, Johnny McDaid a Snow Patrol-ból, valamint Danny O'Donoghue a The Script-ből, aki korábban a mentora volt. Danny-vel közösen írták az Alive című nótát, amihez a hivatalos kisfilm a tegnapi napon került fel Bo hivatalos VEVO-csatornájára.

Angliában a mai napig beszédtéma, hogy milyen kapcsolat van az énekesnő és volt mentora között. Az ír énekes határozottan tagadta a vádakat, miszerint Bo-val valaha is randizott volna, az énekesnő azonban máshogy nyilatkozott az esetről, az ő elmondása szerint több is lehetett volna köztük ha a Voice készítői nem akadályozzák meg kapcsolatukat. Érdekesség, hogy az új videóklipben szereplő fiatalember hasonlít a The Script frontemberére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek