Starity

Bradley Cooper főzni tanul

2013. május 20. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper főzni tanul, s maga Gordon Ramsay segédkezik, ugyanis ő fogja megtanítani a színészt.

hirdetés
Bradley Cooper főzni tanul

Bradley Cooper főzni tanul, de nem akárkitől, ha nem a szakácsistentől, Gordon Ramsey-től. Bradley új filmjéhez szüksége lesz egy-két alapra, így a producerek megkérték Gordont, hogy tanítson meg néhány dolgot a színésznek, hogy legalább úgy nézzen ki, mintha értené, amit csinál.

Egy forrás számolt be erről a The Sunnak: „Gordon megragadta az esélyt, hogy részt vehessen ebben. Rengetegen így kerültek be a filmiparba. Innentől pedig már csak idő kérdése, hogy még hova hívják meg. Gordon egy gyors tanfolyamot fog tartani neki, például a kés használatát megtanítja, így Bradley tapasztalt szakácsnak fog tűnni a mozivásznon.”

A film arról fog szólni, hogy egy londoni szakács gyógyszerfüggőségben szenvedett, így mindenki elpártolt tőle, ráadásul még állását is elvesztette. Viszont elhatározza, hogy új életet kezd és nyit egy saját éttermet, aminek három Michelin-csillagosnak kell lennie. Bizonyára jól fog állni neki a kötény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek