Starity

Klippremier: Jedward — POV

2013. május 20. 16:04   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Edward és John Grimes-alkotta Jedward duó képtelen pihenni. A napokban feltöltötték a YouTube-ra új videoklipjüket.

hirdetés
Klippremier: Jedward — POV

John és Edward Grimes, azaz a Jedward úgy látszik, képtelen leállni. 2013 felén sem vagyunk még túl, de már három videoklipet forgattak le Young Love című albumuk dalai közül. A Happens In The Darkot, a What's Your Numbert, a napokban pedig a P.O.V, azaz a Points Of View (Nézőpont) kisfilmje látott napvilágot.

A videó nyilvánosságra kerülése igazi meglepetés volt, hiszen nem harangozták be előre, mikor lát majd napvilágot. Tegnap délelőtt váratlan bejegyzés érkezett a fiúktól: „Mindenki kész? Itt az új klip a P.O.V-hoz.”

A videoklipet az új sikerfilm, A nagy Gatsby egyik díszlete között forgatták –ahogy az egy későbbi tweetjükből kiderült. A kisfilmet eddig majdnem százezren látták, és több mint huszonegyezer komment érkezett a videó alá.

Az ikrek nyáron sem fognak lazsálni, hiszen gőzerővel szervezik negyedik turnéjukat, melynek ezúttal nemcsak Írországban és az Egyesült Királyságban, hanem Kanadában és Ausztráliában is lesznek állomásai. Továbbá stúdióznak is: a közelmúltban LA-ben rögzítettek néhány új dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek