Starity

Benny Hill stílusában támadnak a Terminátorok

2013. május 22. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol zenekar új módját választotta júniusban megjelenő stúdióalbumuk promóciójához. Nem videoklipet hoztak, hanem egy több részből álló történetet, mely erősen Benny Hill stílusára hajaz.

hirdetés
Benny Hill stílusában támadnak a Terminátorok

A Mojinos Escozíos új albuma, a Semos unos máquinas (Gépek vagyunk) június közepén kerül leghamarabb a rajongók kezébe, de a banda már napok óta paprikázza a (jó) hangulatot követőik körében. Meglehetősen egyedülálló módon ugyanis nem zenei videoklippel jelentkeztek a friss korong promóciója érdekében, hanem egy internetes minisorozattal, mely leginkább a népszerű brit komikus, Benny Hill munkásságára emlékeztet.

A YouTube-széria címe Un día en el parque (Egy nap a parkban) és hivatalos Facebook-csatornájukon keresztül folytatásokban tárják a nyilvánosság elé.

Jelenleg a harmadik epizódnál járnak, de még mindig van folytatása a történetnek, melynek főhőse természetesen ki más lenne, mint a zenekar frontembere, El Sevilla, aki mindenféle izgalmas kalandba keveredik a zöldövezetben. Íme az első rész:

A második és harmadik epizód, melyek legalább ennyire viccesre sikerültek, a linkekre kattintva megtekinthetők. Jó szórakozást!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek