Starity

A One Direction új könyvvel jelentkezik

2013. május 22. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalos, a One Direction újabb könyvet dob a piacra, ami az elmúlt időszak sikereiről fog szólni.

hirdetés
A One Direction új könyvvel jelentkezik

„Új könyv a láthatáron! Where We Are, Our Band, Our Story a könyv címe” – közölték a fiúk. Most már kétségtelen; a pletykák igaznak bizonyultak, a második könyvük is megjelenik, ami az elmúlt időszak sikereit mutatja be, és a rajongók nagy örömére idén ősszel már a boltok polcain is megtalálható lesz.

„Ez az első ilyen hivatalos könyv, ami az elmúlt évet térképezi fel – a helyeket, ahol jártak, rajongókkal való találkozásaikat, gondolataikat, érzéseiket, reményeiket, álmaikat, a csúcspontjaikat és a mélypontjaikat egyaránt mutatja be. Tüneményes év volt – tüneményes sztori lesz. Idén karácsonykor jelenik meg, és nem lesz másik könyv, amit az igazi One Direction-rajongók akarni fognak” – olvashatjuk a kiadó hivatalos közleményében.

„Már számos díjat megkaparintottak. A One Direction – csak öt srác a kis brit városból – igazán nagy hírnévre tett szert. Most Louis, Liam, Zayn, Harry és Niall élete kiszámíthatatlan. Idén saját filmjük is megjelenik, sőt még 133 turnéállomás is vár rájuk, most fényesebbek, mint valaha.”

Az E! News forrásai szerint a könyv első százezer példánya augusztus 27-én már a boltok polcain lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek