Starity

Miley Cyrus új, európai kislemeze

2010. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley már ki is választotta új albumának második bemutatkozó dalát ‘Two More Lonely People’ címmel, amely Amerikában fog megjelenni. Az E News pedig elárulta, hogy az énekesnő következő kislemeze Európában a ‘Who Owns My Heart‘ lesz.

hirdetés
Miley Cyrus új, európai kislemeze

Az E News közlése szerint Miley Cyrus következő kislemeze Európában a Who Owns My Heart ('Kié a szívem') lesz. A dalra hétvégén forgatják a videoklipet Ditroitban,  Robert Hales rendezésében, aki egyébként a Can’t Be Tamedért is felelős volt.

A kritikusok szerint lehetett volna más dalt is választani az albumról.

Mellesleg Miley új albuma nem érte el a várva várt eladásokat, így nem biztos, hogy számíthatunk több kislemez bemutatására is.

Bár túl korai lenne eltemetni a Can’t Be Tamed című lemezt, de tény, hogy az eladások gyengén produkálnak Miley eddigi munkásságához képest, aminek valószínű okozója a dalok interneten keresztüli illegális terjesztése és másolása CD-re.

Mindazonáltal az igazi rajongóknak azt ajánljuk, hogy mindenképpen vegyék meg a lemezt — az előadók sikerének elősegítésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek