Starity

Sokkoló tények Justin Bieber bulijairól

2013. május 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TMZ adta ki a listát a kanadai tinisztár, Justin Bieber bulijainak házirendjéről, illetve esetleges veszélyeiről.

hirdetés
Sokkoló tények Justin Bieber bulijairól

Le merjük fogadni, hogy minden rajongó egyből igent mondana, ha a tinik bálványa, Justin Bieber meghívná egyik zártkörű partijára. De a sikítozás és az ugrálás előtt érdemes elolvasni Justin házirendjét, mert igen sokkoló és rémisztő feltételek tartalmaznak.

A tényeket a TMZ tette közzé, majd a Daily Mail is megerősítette. Az utolsó két pont pedig elég elgondolkodtató – mégis mi folyhat Justin bulijain?

  1. Mindenkinek, aki részt vesz Bieber egyik kaliforniai otthonában tartott buliján, egy nyilatkozatot kell aláírnia, amiben az áll, hogy nem beszélhet senkinek sem az estről, arról pedig végképp nem, hogy a popsztár hogyan és kivel bulizott.
  2. Ha valakinek mégis beszélni támad kedve a partiról, és esetleg még a médiába is eljutnak a hírek, Justin ötmillió dollárral bünteti meg volt vendégét.
  3. A mobiltelefonokat, illetve minden elektronikus készüléket le kell adni a ház ajtajánál, hogy véletlenül se kerüljenek ki fényképek.
  4. Az est egyes részei veszélybe sodorhatják a vendégeket, így mindenkinek remek egészségügyi állapotban kell lennie, különben nem vehet részt a bulin.
  5. Kisebb, illetve katasztrofális sérülések is történhetnek a bulin, beleértve a halált!

Vajon milyen buliknak lehet a házigazdája a 19 éves énekes?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek