Starity

Pikali Gerda mindent cáfol

2013. május 22. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat megdöbbentett a Rékasi–Détár-házaspár válásának híre, noha szakmai körökben állítólag köztudott volt, hogy a színész egy ideje másba szerelmes. Pikali ügyvédje viszont mindent cáfolt.

hirdetés
Pikali Gerda mindent cáfol
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub; Tésik Attila

A pletykalapok tegnap arról számoltak be, hogy a médiában gyakran szereplő színészházaspár, Rékasi Károly és Détár Enikő ezúttal végleg véget vetnek közel harmincéves kapcsolatuknak és elválnak. Ma pedig arról cikkeztek, hogy a válás valószínűleg egy harmadik félnek köszönhető.

A harmadik fél pedig nem más, mint Pikali Gerda, a népszerű színésznő, akinek nemcsak számtalan alakításával találkozhattunk már, de több külföldi film női szereplőjének kölcsönözte a hangját – számolt be a Napi Ász. Gerda azonban jogosan felháborodott a híreszteléseken, a Life.hu megkeresésére ügyvédjével, aki egyben testvére is, cáfolta a híreket.

„Nem felelnek meg a valóságnak azok a hírek (nyilatkozatok), amelyek arról szólnak, hogy ügyfelem miatt szakított Rékasi Károly és Détár Enikő. Az ügyfelem – a József Attila Színházban a munkakapcsolaton kívül – semmilyen más viszonyban nem áll Rékasi Károllyal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek