Starity

Saoirse Ronan: „Úgy végezhettem volna, mint Lindsay”

2013. május 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szerint Lindsay volt „Az a lány”, de letért a helyes útról, és hálát ad az égnek, hogy vele nem történt meg.

hirdetés
Saoirse Ronan: „Úgy végezhettem volna, mint Lindsay”

Saoirse Ronan nemrég a Time Out London magazinnak mesélte el, hogyha nincsenek ott a szülei, akik támogatják, könnyen arra a sorsra jutott volna, mint Lindsay Lohan.

„Úgy végezhettem volna, mint Lindsay Lohan, hiszen mindenhonnan kínálják a csábítást. És vagy azt mondják, mennyire nagyszerű vagy, vagy a hátad mögött beszélnek. Ha nincs ott édesanyád, aki emlékeztet, hogy te még mindig az ő kislánya vagy, akkor előbb-utóbb letérsz az útról.”

A színésznő eddig olyan filmekben szerepelt, mint a Vágy és vezeklés, a Hanna vagy A burok, elmondása szerint már nagyon vágyott arra, hogy olyan szerepe legyen, ahol mindenkinek beszólhat és káromkodhat.

„Olyat akartam játszani, aki temperamentumos, bátor és bevállalós.” Természetesen családja mindenben támogatja és figyelnek arra, hogy mindig a helyes úton járjon.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek