Starity

Az öngyilkosság ellen kampányol Jensen Reed

2013. május 23. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg Jensen Reed vadonatúj videója, mely a Rocketship című dalához készült.

hirdetés
Az öngyilkosság ellen kampányol Jensen Reed

Jensen legújabb szerzeménye az idén április 16-án napvilágot látott The Left Coast című lemezéről való. A korongon összesen 11 dal kapott helyet, köztük van a nemrégiben megjelent duett is, melyben Drew Seeley a közreműködő.

A harmadik albumról eddig négy kislemez jött ki. A dalok stílusa más és más, hiszen megtalálható köztük a rap, a hiphop és a pop keveréke is. A Rocketship egy nagyon is komoly dologgal foglalkozik: az öngyilkosság megelőzésére hívja fel a figyelmet. A videóban olyan embereket láthatunk, akik elvesztették már valamelyik szerettüket.

„Büszke vagyok arra, hogy kiadtuk a Rocketship videót. Abban a reményben jelentettük meg, hogy felhívhatjuk a figyelmet az öngyilkosság megelőzésére. Köszönjük, hogy az American Foundation for Suicide Preventionnal (AFSP) hozhattuk létre ezt a csodálatos projektet” – írta Facebook-oldalára az énekes, akinek The Left Coast nevű stúdiólemeze már megvásárolható az iTuneson is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek