Starity

Itt lennének az American Idol új zsűritagjai?

2013. május 23. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öregdiákok térnének vissza tanítani az American Idol tehetségkutatóba? A FOX szerint igen!

hirdetés
Itt lennének az American Idol új zsűritagjai?

Már a 12. évad kezdetén egyértelmű volt, hogy a Mariah CareyNicki Minaj-féle duónak távoznia kell a műsorból, mert a legtöbb néző elviselhetetlennek tartotta a dívák viselkedését, és a versenyzőkről is elvonták a figyelmet. Arra viszont talán senki nem számított, hogy mind a négy zsűritag (azaz Randy Jackson és Keith Urban is) repül a helyéről. Hogyan tovább? – merül fel a kérdés.

Az American Idolt annak ellenére is visszarendelte a FOX, hogy Simon távozása után már nem találják a helyüket. Másik szempontból nem meglepő, hiszen még mindig az egyik legnagyobb pénzgyár és ez a műsor elmondhatja magáról, hogy kitermelt már világsztárokat (gondoljunk csak Kelly Clarksonra, Adam Lambertre vagy Jennifer Hudsonra).

A fent említett előadók közül már Lambert neve tavaly óta a kalapban van, hogy visszatérne mint „tanár”, azonban a producerek tovább szőtték az ötletet. Nemcsak a Never Close Our Eyes énekesét, hanem három másik ex-Idolt is visszahívnának a zsűriszékbe.

Az American Idol gyökeres változásokon esik át a 13. évadra – írja az Idolator.com –, a producerek fontolgatják, hogy sikeres korábbi versenyzőket szeretnének a bírák székében látni. A képzeletbeli csapat így nézne ki: Kelly Clarkson, Jennifer Hudson, Adam Lambert és Clay Aiken. „Egy percig hadd gondolkodjunk el a Kelly–Jennifer–Adam-féle duón! (Clay rendben van és bájos, de abszolút érdemtelen.) Clarkson lenne az őszinte, maradj-a-földön, egy kis életbölcsességeket osztogató fajta; Hudson gondoskodna a díva-dráma pillanatokról; Lambert pedig szó szerint a legelkápráztatóbb emberi lény lenne. A legfontosabb még is, hogy a fent említett előadók közül mind egytől-egyig tehetséges, és nem olyan masszívan parancsolgató, már-már unszimpatikus, mint Mariah Carey– zárja sorait az Idol blogja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek