Starity

Összeverték, mert hasonlít Taylor Swiftre

2013. május 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinédzser állkapcsa is eltörött, miután arcba rúgták. Egyetlen hibája az volt, hogy hasonlít a countryénekesnőre, és ezt társai nem tudták elviselni.

hirdetés
Összeverték, mert hasonlít Taylor Swiftre

Iskolai bántalmazás áldozata lett a 18 éves Xenna Kristian, akire osztálytársai féltékenyek, mivel rendkívül hasonlít Taylor Swiftre. A lányt a hajánál fogva cibálták, majd összerugdosták – többek közt az arcát, így az állkapcsa is eltört.

Mint ismeretes, Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban a sztárhasonmásokra legalább annyian kíváncsiak, mint a valódi hírességekre, így Xennát év eleje óta gyakran kérték fel megjelenésre. A lány szerint a többiek féltékenyek rá, a törött állkapocs miatt pedig két hónapig egyetlen fellépése sem lehet.

Édesanyja, az 56 éves Pauline szerint Xenna sosem került összetűzésbe korábban, azóta viszont állandóan bántalmazzák, mióta az emberek javasolták neki, használja ki a hasonlóságát.

A West Mercia rendőrség megerősítette a bántalmazás hírét, de nem kívántak kommentálni az ügyben,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek