Starity

Evan Peters szuperhős lesz

2013. május 24. 12:12   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Evan Peters szerepet kapott az X-Men legújabb, készülő részében, melyben Higanyszálat fogja alakítani.

hirdetés
Evan Peters szuperhős lesz

Az American Horror Story sztárját, Evan Peterst nagy megtiszteltetés érte a napokban: ő kapta meg az X-Men következő részében Quicksilver, azaz Higanyszál szerepét. A hírt Bryan Singer, az X-Men: Eljövendő múlt napjai rendezője osztotta meg a rajongókkal a Twitteren keresztül.

Evan Peters így most csatlakozott Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Nicholas Hoult, Omar Sy, Peter Dinklage, Halle Berry, Adan Canto, Fan Bingbing, Anna Paquin, Daniel Cudmore, Booboo Stewart és Ellen Page mellett a csapathoz.

Evan karakteréről annyit lehet tudni a képregényekből, hogy ő Magneto fia, és nagy sebességgel képes mozogni bárhol, bármikor. Eddig még nem tűnt fel egy filmben sem, most viszont rögtön kettőben is láthatjuk. Higanyszál a Bosszúállók 2-ben is meg fog jelenni Skarlát Boszorkánnyal együtt – bár az, hogy Evan fogja-e a marvelféle változatban magára ölteni Higanyszál szerepét, egyelőre kérdéses, mivel két különböző stúdióról van szó. Evant 2014-ben láthatjuk a mozikban, míg a Bosszúállók 2. majd csak 2015-ben fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek