Starity

Drew Barrymore eladja montecitói házát

2013. május 24. 22:10   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drew Barrymore az ingatlanpiacra dobta egy, Monteticóban lévő házát, mégpedig nem is olyan olcsón. Nyilvánosságra is hoztak néhány képet, hogy valójában mit is takar a villa beltere.

hirdetés
Drew Barrymore eladja montecitói házát

A Us Weekly számolt be arról, hogy Drew volt házával büszkélkedhet az, aki megveszi – jócskán átlagon felüli áron – 7,5 millió dollár értékben. A színésznő és férje, Will Kopelman itt kötötték házasságukat 2012 júliusában, gyermekük pedig hét hónapos.

Barrymore 2010 június környékén vásárolta az épületet 5,7 millió dollárért, két évvel az előtt, hogy kimondta volna a boldogító igent. A vendégek között ott volt Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Busy Phillips, Scarlett Johansson és Jimmy Fallon is.

A házat 1937-ben építették, ami 6 hálószobát és 7 fürdőszobát, 2 garázst, egy vendégházat foglal magában. Rendkívül tágas, rengeteg hely van a bútoroknak és egy atlétikai felszerelésnek is.

A már kastélynak nevezhető építmény minden hálószobája el van látva egy kis luxussal. A mesteri lakosztály például egy kandallót, beépített könyvespolcokat illetve hőszigetelt ablakokat tartalmaz. Két szobához pedig francia ajtók nyílnak a „Júlia-szerű erkélyhez”, és három földszinti lakáshoz pedig saját fürdőszoba jár.

Vevő egyelőre nem akadt rá, de biztosak lehetünk benne, hogy hamar sikerülni fog találni egy új, szerencsés gazdát, aki ugyanúgy otthon érzi majd magát benne, mint Drew.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek