Starity

Professor Green kórházba került

2013. május 25. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Professor Green tegnap este egy koncertre menet közúti balesetet szenvedett, amiben egyik lába is eltörött.

hirdetés
Professor Green kórházba került

Stephennek mostanában igencsak mozgalmas napjai vannak. Hétfőn jelentette be, hogy jövő héten jelenik meg legújabb száma, tegnap pedig Marbellán tartott kettő koncertet is. Viszont tegnap délután éppen egy koncertjére menet történt meg vele a baj: elütötték a brit rappert egy Mercedesszel.

A szemtanúk szerint a kocsi átment az egyik lábán, ami eltörött, így a tegnapi estét a kórházban töltötte menyasszonyával együtt. Állapota már egyre jobb, viszont ma fogják megműteni a törött végtagját, amiről már számos tweetet hagyott Twitter-profilján.

Stephen még a baleset ellenére is lefényképeztette magát a mentőben és akkor is, amikor az utcán feküdt és várta, hogy kivizsgálják őt. Természetesen minden rajongója, ahogyan megtudta, hogy mi történt kedvencével, jókívánságokkal kezdte bombázni. Remélhetőleg a rappernek nincs komolyabb baja és gyorsan kiengedik a kórházból, hogy újra munkába tudjon majd állni.


Professor Green a mentőben az ápolóival

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek