Starity

Bradley Cooper pocsékul csókol

2013. május 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Másnaposok 3 sztárja nemrég elárulta, a Silver Linings Playbook-beli kollégája kritizálta nyelvtechnikáját.

hirdetés
Bradley Cooper pocsékul csókol
Fotó: Kevin Mazur/WireImage

Bradley nemrég a BBC One műsorában, a Graham Norton Show-ban vett részt, amely tegnap este került a képernyőkre. Az interjú során visszaemlékezett egy pillanatra, a Napos oldal egyik felvételére, amikor kolléganője, Jennifer Lawrence közölte vele, pocsékul csókol.

„A második felvétel után [Jennifer] megszólalt: »Nyálasan csókolsz.« Ez az, amit nem akarsz hallani, mert ez nem dicséret volt!”

Annak ellenére, hogy a 22 éves színésznőt nem nyűgözte le Bradley nyelvtechnikája, a közönségnek nagyon is tetszett, hiszen idén ők nyerték a Legjobb csók díját az MTV Movie Awardson. Bradley azt is elmondta továbbá, a pletykák ellenére remek barátok, és Jennifer túl fiatal hozzá. „Konkrétan az apja lehetnék.”

A páros egyébként nemsokára ismét visszatér közös filmjükben, a Serenában, és egy harmadik filmet is forgatnak közösen, mely az American Hustle címre hallgat, és amely során ismét együtt dolgoznak a Napos oldal rendezőjével, David O'Russell-lel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek