Starity

Eric Saadét saját dala hatotta meg

2013. május 25. 23:11   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric nemrég interjút adott egy újságnak, amelyben elárulta, hogy mikor hallotta egyik új számának végeredményét, bizony meghatódott.

hirdetés
Eric Saadét saját dala hatotta meg

Az egyik svéd újság, a Frida Ericet az új albumáról faggatta nemrég, amely a nyár folyamán fog érkezni Forgive Me címmel. Az album előfutára egyébként a napokban jelent meg, Coming Home EP címmel és négy szám található rajta.

Eric már többször említette, hogy ez az album sokkal személyesebb lesz: „Korábban csak sok zenét akartam megjelentetni, de most volt időm, és volt lehetőségem ezt még személyesebbé tenni. Sok minden történt az életemben, amely megkönnyíti, hogy írjak a saját tapasztalataimról.”

Az újság azt is megkérdezte az énekestől, hogy mikor sírt utoljára, Eric erre pedig meglepő választ adott: „Nem túl gyakran sírok, de amikor hallottam a végeredményét a Forgive Me című dalnak, egy pár könny kicsordult a szememből, mert nagyon gyönyörű.”

Arra viszont már nem szeretett volna válaszolni, hogy kinek szól a szám. A riporter mondta Ericnek, hogy még sokszor fogja hallani ezt a kérdést: „Igen, fogom, és ugyanazt fogom mindig válaszolni. Meg kell hallgatnod a zenét és összekapcsolni a számot magaddal és meg kell találnod a saját sztoridat.”

Az ominózus szám egyébként Eric napokban megjelent EP-jére is felkerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek