Starity

Cannes 2013: a legszebb ruhák

2013. május 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk a 22 legszebbnek tartott ruhakölteményt, melyet a Cannes-i Filmfesztiválon láthattunk.

hirdetés
Cannes 2013: a legszebb ruhák

Carey Mulligan

A nagy Gatsby nyitotta az idei filmfesztivált, a brit sztár pedig egy szatén Dior-ruhában jelent meg a rendezvényen kollégája, Leonardo DiCaprio mellett. Általában nem éppen az ilyen egyszerű ruhák nyűgöznek le minket, de Carey nagyon eltalálta: a visszafogott öltözet mellé rikító, vörös rúzst választott, mely inkább hűvös eleganciát, mintsem hivalkodást kölcsönzött viselőjének.

Cara Delevingne

Számos modell megjelent a fesztiválon, köztük Palvin Barbara is, de Cara igazi végzet asszonyaként lépett a vörös szőnyegre A nagy Gatsby premierjén. Meg sem lepődünk, hogy egy Burberry-darabot viselt, a hozzá választott Chopard-ékszerekkel véletlenül sem lehetett mellélőni.

Zhang Yuqi

Ismertebb nevén Fan Bingbing nagyszerű belépőt tett a Soshite Chichi Ni Naru premierjén, melyet a Palais des Festivals-ban rendeztek. Egy vörös, pánt nélküli Alexander McQueen-estélyit, aranyszínű Sergio Rossi-táskát és Bulgari-gyűrűt választott.

Isla Fisher

Minden szem Islára szegeződött, amint a vörös szőnyegre lépett A nagy Gatsby bemutatója előtt. Bohókás, mégis elegáns Oscar de la Renta-dresszben kápráztatta el a nagyérdeműt.

Georgia May Jagger

Következő modellünk Georgia May Jagger, aki szintén pirosba bújt, Roberto Cavallitól választott egy hasnál nyitott, mélyen dekoltált estélyit, ehhez természetesen elengedhetetlen volt a vörös rúzs.

Cindy Crawford

A színésznő-modell az elsők között volt, aki belépett A nagy Gatsby premierjére, egy gyönyörű, aranypántos Roberto Cavalli-estélyit viselt, amelyben úgy festett, akár egy görög istennő, ráadásul kiemelte szexepiljét is.

Emma Watson

A színésznő filmje, a Lopom a sztáron premierjén jelent meg ebben a Chanel-ruhában, melyet a 2013-as tavaszi kollekcióból választott. A fekete és fehér keverékével ezúttal nem lőtt mellé, tökéletes az összhang, ékszereket sem viselt, mindössze piercingszerű, ezüst fülbevalókat.

Nicole Kidman

A színésznő a filmfesztivál során mindvégig kifogástalanul jelent meg, a Zulu premierjén, illetve a záróceremónián ebben a V-kivágású Giorgio Armaniban lépett a vörös szőnyegre, amelyhez Harry Winston-ékszert választott.

Uma Thurman

A Felejtés bére és a Kill Bill sztárja is részt vett a Zulu premierjén tegnap este, ebben az Atelier Versace-estélyiben, melyen Swarovski-kristályok találhatók. Hozzá ezüst fülbevalókat választott, megjelenése nem is lehetne elegánsabb!

Fan Bingbing

Fan a Trophee Chopard-partira volt hivatalos, melyet szintén a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt rendeztek. Kékes-ezüstös Ulyana Sergeenko-ruhát viselt, amely az idei tavaszi kollekcióban kapott helyet. Az estélyi nem éppen mindennapi, de a férfi szemeket biztosan meggyönyörködtette az est folyamán, a Chopard-nyaklánc pedig csak hab a tortán.

Kylie Mingoue

Az énekesnő is csatlakozott a Roberto Cavallit kedvelők táborához, amikor részt vett az amfAR Cinema Against AIDS jótékonysági gálán, melyet a Hotel du Cap-Eden-Roc-ban rendeztek csütörtökön. A derék- és mellkaskivágás rendkívül népszerű idén, a Chopard-fülbevaló pedig tökéletes választás volt, de a nyakláncot hiányoljuk!

Sharon Stone

Sharon ezúttal negyedszerre lépett Cavalli-estélyiben a nagyközönség elé a filmfesztivál ideje alatt, most az amfAR Cinema Against AIDS gálán vett részt, az elefántcsont színű ruhaköltemény hátán érdekes, aranyból készült kígyó kapott helyet, melyet láncok rögzítettek a ruhához. Merész, de egyedi!

Jessica Chastain

A Zero Dark Thirty sztárja is az amfAR Cinema Against AIDS gála résztvevője volt, egy derékrészt kivágott, Saint Laurent by Hedi Slimane estélyit választott, melyhez Bulgari-karkötőt társított. Az asszimetrikus ruha remek választás volt.

Naomie Harris

A brit színésznő két eseményen is megjelent múlt vasárnap a Cannes-i Filmfesztivál során, leginkább a Weinstein Company partiján nyűgözött le minket megjelenésével, ugyanis egy különleges Marchesa-ruhában lépett a vörös szőnyegre, mely a 2013-as őszi kollekcióból való. A pánt nélküli fekete, aranyszínű virágmintával díszített rucihoz Nicholas Kirkwood-szandált és egy Jimmy Choo ‘Ciggy’-táskát választott.

Doutzen Kroes

Folytatódik a modellek sora: a Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) film premierjén vett részt, melyet a Grand Théâtre Lumière-ben vetítettek (a film egyébként nem örvendett túl nagy sikernek). Doutzen egy testhezálló Calvin Klein-ruhát választott, amelyet Francisco Costa tervezett, hozzá CK-cipőket húzott.

Zhang Ziyi

Zhang a La Venus a la Fourrure premierje során jelent meg ebben az Elie Saab-estélyiben, amelyet a tavaszi kollekcióból választott a stylistja. A lélegzetelállító ruhához Boucheron-ékszereket és egy Omega-karórát társított, s úgy festett, akárcsak egy igazi hercegnő.

Carey Mulligan

A Calvin Klein Collection & Euphoria Calvin Klein's Women In Film nevű rendezvényre értelemszerűen egy egyszerű – stílusához illő – Calvin Klein-ruhát és Brian Atwood-cipőket választott, akárcsak Emma Watson, Carey is csak minimálisan szereti magát sminkelni, haját pedig egyszerű kontyba fogta.

Aishwarya Rai

A bollywoodi szépség most először vett részt a fesztiválon, ám azonnal hatásos és felejthetetlen belépőt tett az Inside Llewyn Davis vetítése előtt, ebben az Elie Saab-, tavaszi kollekcióból való estélyiben mindenkit elkápráztatott.

Petra Nemcova

Petra az All Is Lost premierjén vett részt ebben az Elie Saab-estélyiben, amely még a tavalyi, tavaszi kollekcióból származik. A testszínű, egyben rózsaszínes árnyalatú ruhához Chopard-ékszereket és egy lila Elie Saab-táskát választott.

Kylie Minogue

Első cannes-i belépőjével sem nyúlt mellé: a Les Salauds vetítésén jelent meg, az eseményre Roberto Cavallitól választott estélyit, az olasz dizájner ruháit imádták a hírességek idén, az elefántcsont színű ruhához persze társultak a Chopard-ékszerek.

Sharon Stone

A Behind the Candelabra cannes-i premierjére egy szokatlan és feltűnő estélyit választott, amely ismét csak Roberto Cavalli munkáját dicséri. A nyaklánc talán még kitűnőbb, mint a ruha, de hová lenne Cannes szokatlan kiegészítők nélkül?

Carina Lau

Az Elie Saab tavaszi kollekciója számos gyönyörű ruhát tartalmaz, de amit Carina viselt, talán az egyik legszebb. A Bends premierjén az egyik legjobban öltözöttebb híresség volt, a Chopard-ékszer pedig remek választásnak bizonyult ezúttal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek