Starity

Megjelent a Stooshe első albuma

2013. május 27. 16:04   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lánybanda tagjai már 2010 óta készítették az albumot – a jó munkához pedig idő kell. A ma megjelent London with the Lights On már elérhető az iTuneson, és megrendelhető az Amazonról.

hirdetés
Megjelent a Stooshe első albuma

A Stooshe lánybanda neve 2012-től lehet ismerős, mikor megjelent két kislemezük is, a Black Heart és a Love Me. Utoljára, már idén a Slip című dalukhoz készült egy kisfilm. Ugyan a nevüket először csak 2012-ben hallatták, valójában az albumuk már 2010 óta készülőben volt, melynek eredménye ma hallható először. Több dal is megjelent a lemezről, de teljes egészében csak mától érhető el az interneten és a boltok polcain.

Az először Stooshe névre, majd végül London with the Lights Onra keresztelt lemez 14 dalt tartalmaz. A deluxe verzión 20 dal hallható, köztük a Whatta Man, a Salt-n-Pepa és az En Vogue közös dalának feldolgozásával.

A lányokra olyan előadók voltak hatással, mint Beyoncé, és olyan lánycsapatok, mint az En Vogue, a TLC, vagy a Salt-n-Pepa.


Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek