Starity

Hol nyaralnak a Formula–1 pilótái?

2010. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: Viktoriiaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forma–1-es mezőny tagjai a szabadságuk idején is folytatják az edzésprogramjukat, de természetesen a kikapcsolódásra is elegendő időt fordítanak. Néhány pilóta elárulta, hol tölti majd a szünetet.

hirdetés
Hol nyaralnak a Formula–1 pilótái?

A bajnoki tabellát vezető Mark Webber Franciaország déli részén nyaral, ahogyan a Virgin versenyzője is, Timo Glock. Az ausztrál csapattársa, Sebastian Vettel nem árulta el, hogy hol lehet számítani felbukkanására, csupán annyit közölt, hogy az erőnléti edzésekre koncentrál szünidejében. A Williams újonca, Nico Hülkenberg a barátnőjével Törökországban tölti a szünidőt, míg Adrian Sutil a Magyar Nagydíj után Indiába látogatott, majd Svájc felé vette az irányt. 

Jenson Button a mandulagyulladása ellenére is jól szerepelt a londoni triatlonon, most viszont a pihenésre összpontosít barátnője és barátai társaságban. Csapattársa, Lewis Hamilton szintén nem árulta el, hogy mit fog tenni a szabadságában, de ha rajta múlna, már a következő futamra készülne.

A Ferraris Fernando Alonso Spanyolország és Svájc között ingázik majd, miután a múlt héten Maranellóban, majd Madonna di Campiglióban tett látogatást, hogy bemutasson egy könyvet csapatfőnökével együtt.

Vitantonio Liuzzi a Hungaroringről hazájába, Olaszországba utazott. Rubens Barrichello, Felipe Massa és Bruno Senna szintén szülőföldjén tölti a vakációt, mégpedig Brazíliában.

A többi pilóta nem számolt be arról, hogy miként és hol tölti majd szabadságát. A nyári szünet augusztus 27-ig tart, az elkövetkezendő futam pedig a Belga Nagydíj lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek