Starity

Eric Saade énekli az EB hivatalos dalát

2013. május 28. 11:11   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd énekes írta és énekli is a 2013-as UEFA női foci EB hivatalos dalát.

hirdetés
Eric Saade énekli az EB hivatalos dalát

Eddig teljesen titokban tartotta Eric, hogy ő szerezhette az idén Svédországban megrendezésre kerülő női Labdarugó Európa Bajnokság hivatalos dalát.

A szám a Winning Ground címet viseli és Eric, J-Son, Didrik Thott és Stefan Örn szerezte. Eric egy olyan dalt szeretett volna összehozni, ami az arénában is betölti a teret és az összes csapathoz tud passzolni, így született meg a Winning Ground, amelyet egyébként a döntőben is elő fog adni július 28-án élőben.

A dal május 28-ától egész Európában meg fog jelenni hivatalosan is, de az egyik svéd rádiónak köszönhetően már ma hallható volt.

Ericnek mostanában nincsenek tétlen napjai, nemrég jelent meg EP-je, elindult a nyári turnéja, s ma napközben még Stockholmban volt, ahol részt vett az EB sajtótájékozatóján, majd nem sokkal később a Twitteren írta, hogy már úton van Spanyolországba, ahol klipet fognak forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek