Starity

Adam Levine újabb modellel randizik

2013. május 28. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves Adam Levine csupán nemrégiben szakított Behati Prinsloo-val, a Victoria's Secret modelljével, máris új topmodellre vetette ki a hálóját.

hirdetés
Adam Levine újabb modellel randizik

A 21 éves Nina Agdal – aki többek között volt már a Calzedonia, a Victoria's Secret és a Sports Illustrated magazin arca is – a The Voice felvételén találkozott először nyilánosan Adam Levine-nel, aki a műsor után vacsorázni vitte a lányt.

„Teljesen biztos, hogy együtt vannak – kéz a kézben mentek el! A lány mellettünk, a színfalak mögött egy monitoron keresztül nézte végig a show-t. Nina fehér csőtopot és sötét farmernadrágot viselt, ami később a paparazzi fotókon is látszott, tehát más lány nem lehet, csakis ő!” – nyilatkozta egy kulisszák mögött dolgozó kamerás.

Adam Levine egyébként olyan gyönyörű nőkkel randizott az elmúlt években, mint Anna Vyalitsina, Behait Prinsloo vagy Angela Ballotte.

Nina Agdal egyszer már a címlapokra került az állítólag Joe Jonasszal való kapcsolata miatt, s bizony Adam is hozzászokott már a magazinfirkászok kitalált meséihez, ám úgy tűnik, a rocksztár ismét „elkelt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek