Starity

Életben maradt a vécén lehúzott újszülött - videó

2013. május 28. 21:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizarr! Vélhetően édesanyja húzta le a vécén a kétnapos újszülöttet – a méhlepénnyel együtt. A csecsemő csodával határos módon életben maradt.

hirdetés
Életben maradt a vécén lehúzott újszülött - videó

A Mirror számolt be a szörnyű esetről, miszerint Kínában egy újszülött, kétnapos kisfiút lehúztak le egy bérház vécéjén.

A kisbaba a szennyvízelvezető csőbe szorult be, az épület tulajdonosa fedezte fel, de többen jelezték, hogy furcsa hangokat hallanak a csövekből. A tűzoltók levágták a csőnek azt a szakaszát, melybe az újszülött bent rekedt és így vitték be a kórházba.

Az orvosoknak több órába telt, hogy ki tudják szabadítani a picit, de az állapota stabilizálódott, jelenleg 2,3 kilogrammot nyom, egészséges és kiengedhetik a kórházból. Csakhogy az anyja kiléte ismeretlen, a rendőrség nagy erőkkel keresi a szüleit.

„További nyomozásokra van szükségünk, hogy kiderítsük, emelhetünk-e vádat az anya ellen” – mondta az egyik jelen volt rendőr, eddigi információk alapján az anya tévesen azt hihette, hogy elvetélt, vagy pedig szánt szándékkal szerette volna megölni a kisfiút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek