Starity

Scott Caan autistákon segít

2013. május 29. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Caan szombaton Mexikóba utazott, kedvenc sportjával, a szörffel pedig nemcsak magának, hanem az autista gyermekeknek is örömet hoz.

hirdetés
Scott Caan autistákon segít

A Hawaii Five-O Dannyjét alakító színész, Scott Caan szombaton Mexikóba utazott. A tengerparton úgy szörfözött, akárcsak egy profi – nem kétséges, hogy a sorozat segített fejleszteni a képességeit, ezúttal nem csak saját szórakoztatására üli meg a hullámokat.

Tudniillik nemcsak hobbiból szörfözik, hanem egy jotékonysági szervezetnek segít, akik az autista gyermekeket tanítják meg szörfözni.


A nyaralása alatt is közvetlen, az egyik képen egy fotóssal beszélget. (Fotó: FameFlynet)

„Őszintén szólva, ez már majdnem önző dolog, mert annál az örömnél nincs jobb, ha segíthetsz egy beteg gyereken” – nyilatkozta a LA Confidential Magazinnak. – „Az egy dolog, hogy pénzt adományoznak, vagy támogatják a szervezetet. Az a személy, aki fizikailag segít valakin, elképesztő.”

A színészt nagyon szeret segíteni az embereknek, az pedig külön öröm, hogy szörfözni taníthatta őket. „Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a napon”fűzte hozzá Scott.


Fotó: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek