Starity

A címlaplány: Alexa nyerte a versenyt

2013. május 28. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Szandra kiesett, kiderült, hogy három lány lesz a verseny fináléjában, akik közül kikerül a győztes. A zsűri döntése alapján Alexa lett az idei év címlaplánya.

hirdetés
A címlaplány: Alexa nyerte a versenyt
Fotó: Viasat3/Nánási Pál

A múlt heti adásban kiderült, hogy a verseny Luca, Fruzsi és Alexa között fog eldőlni. A finálé kezdetekor az összes versenyző visszatérhetett a kifutóra, majd következett a döntősök első próbatétele.

A feladatokat az állandó zsűritagok találták ki: Linda egy extrém vonulásra vitte a lányokat, Nánási Pál az Állatkertben készített velük egy különleges fotósorozatot. A harmadik feladatban Hujber Feri tette próbára a versenyzők lojalitását, végül Csaba kérdezgette őket.


Luca, Alexa és Fruzsi A címlaplány fináléjában / Fotó: Facebook/A címlaplány

A zsűri döntése értelmében végül Alexa lett 2013 címlaplánya, a második helyet Luca, a harmadikat Fruzsi foglalta el. Az idei címlaplány hárommillió forintot kapott kézhez, de övé lett egy álomutazás, egy játékkonzol, illetve a Hot! magazin arcává kiáltották ki.

Alexa elmondta, elsősorban a kitartásának és különcségének köszönheti győzelmét. Most nagyon örül, hiszen mindig is a médiában szeretett volna elhelyezkedni, ráadásul a győzelem után találkozhatott szüleivel és párjával is, amitől még teljesebb lett a boldogsága.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek