Starity

Rákos rajongójával randizott Tom Hardy

2013. május 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom menyasszonya szervezte a titkos randevút, a 23 éves lányon ugyanis a kemoterápia sem segített.

hirdetés
Rákos rajongójával randizott Tom Hardy

A 35 éves színész hétfőn Londonban töltött el egy napot egy rákos beteggel, Kayleigh Duff-fal, aki óriási rajongója a színésznek. Nemcsak ebédelni mentek el együtt, de Tom még egy gyémántnyaklánccal is meglepte a lányt, s erről ő maga számolt be a The Canterbury Times magazinnak.

Kay azóta szeretett volna találkozni Hardyval, mióta kiderült, hogy rákos beteg, ráadásul nyolcéves korában a rák végzett édesapjával is, így elhatározta, ha esetleg ő is áldozata lenne a végzetes betegségnek, előtte megtesz mindent, amit valaha is szeretett volna. Listájáról Tom menyasszonya, Charlotte Riley is hallott, ő szervezte meg a titkos randevút Kayleigh legjobb barátnőjével, Katie-vel.

„Majdnem szívinfarktust kaptam, amikor megláttam Tomot – számolt be Kayleigh. – Remegtem. Először azt hittem, csak sétálunk egyet a városban, de Tom menyasszonya és Katie mindent megszerveztek. Tom annyira kedves! Ebédeltünk, teáztunk, majd vett nekem egy gyémántnyakláncot!”

A 23 éves lányon nem segített a kemoterápia, így most egy új gyógyszeres kezeléssel enyhítik a szenvedését – eközben barátnője már a floridai álomnyaralást szervezi, hogy újabb kívánságot teljesítsenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek