Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Jamie Harrison

2013. május 30. 08:08   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új sztárt avatott a egyik legnépszerűbb videómegosztó portál, a Youtube. Méghozzá a fiatal és tehetséges Jamie Harrosin személyében.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Jamie Harrison

Rengeteg fiatal énekes és zenész próbálja meg bontogatni a szárnyait különböző videó megosztókon, mint például a Youtube-on. Ezzel nincs is baj, a legtöbbjük azonban nem viszi sokra, maximum internetes hírességek lesznek. Azonban akadnak olyanok is, akiket felfedeznek, ilyen volt például Justin Bieber is, és remélhetőleg beáll majd a sorba Jamie Harrison is.

Legtöbbünknek ugyan nem mond sokat (még) a név, azonban első meghallgatás után sokak szívébe belopja magát a fiatal srác. Jamie Írországban, Gawayben született. Jelenleg is itt él és dolgozik zenei karrierjén.

Ez az ír srác több lábon is megállná a helyét a zeneiparban, nemcsak remek énekes, csodálatos és érdekes hanggal, hanem kitűnő dalszövegíró és zenész is. Saját dala ugyan még nincs sok, de rengeteg ismert számot dolgozott már fel, ilyen például a közelmúlt egyik legnagyobb visszatérőjének, Justin Timberlake-nek a Mirrors című dala is:

Tovább sikeresen feldolgozta még Passanger, Let her go című számát is. De a jelenlegi legnézettebb videója a Labrinth és Emeli Sandé közös dalának feldolgozása, a Beneath Your Beautiful.

Azonban egy igazi énekesnek saját dalokkal kell megállnia a helyét a popiparban, így Jamie is elkészítette az első videoklipjét, amely a Still Breathing címet viseli. Nemcsak a dalszöveget, de a zenét is Jamie írta..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek