Starity

Mikey Way újra zenélni fog

2013. május 30. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak pár hónapja annak, hogy a rajongók könnyes búcsút vettek a kedvenc bandájuktól, a My Chemical Romance-től, kiderült, hogy a volt basszeros, Mikey Way csakúgy, mint a többiek, szólókarrierrel folytatja tovább az útját.

hirdetés
Mikey Way újra zenélni fog

A rajongókat nagyon megdöbbentette néhány hónapja a My Chemical Romance hirtelen bejelentése, miszerint végső búcsút vettek egymástól. Feloszlás ide vagy oda, úgy tűnik, hogy a bandatagok nem kívánnak végleg visszavonulni: Gerard jelenleg egy Killjoy-képregényen dolgozik, Frankie az együttesével, a Death Spellsszel zenél, Ray is nekiállt muzsikát komponálni, már a saját szólószáma is megjelent és Mikey se maradhat ki a sorból, ugyanis ő egy új zenekart hozott létre.

Erre a nagyszerű hírre nemrégiben derült fény, amikoris az egyik MCR-rajongó megkérdezte a volt rockbanda basszerosától, hogy igaz-e, hogy egy új bandát alapított. Mikey igenlő választ adott.

Azonban nemcsak Mikey-t faggatták a rajongók afelől, hogy mi történt vele, hanem a bátyját, Gerard Wayt is. Ő nem jelentette ki egyértelműen, hogy Mikey bandát alapított, csak annyit mondott, hogy valami igazán nagyszerűn dolgozik.

Arról még nem tudni semmit, hogy mikor fognak debütálni, mikor várható egy esetleges ízelítő a zenéjükből vagy hogy egyáltalán piacra dobnak-e egy korongot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek