Starity

In The Flesh: jövőre jön a második évad

2013. május 31. 09:09   |   Szerző: Truffels

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alighogy megjelent a BBC 3 legújabb zombis drámája, amely rögtön belopta magát a nagyérdemű szívébe, meg is kapta a következő évadra való berendelését!

hirdetés
In The Flesh: jövőre jön a második évad

A magyar sorozatkedvelőknek nem biztos, hogy ismerősen cseng az In The Flesh, viszont az angolok teljesen odavannak legújabb sorozatuktól, amely egy meleg zombi mindennapjairól szól.

A sorozat főhőse Kieren (Luke Newberry), a 18 éves fiú, aki öngyilkosságot követ el, miután legjobb barátja Rick meghal Afganisztánban. Nem sokkal az öngyilkossága után bekövetkezik az ébredés, mely során az összes halott kiszáll a sírjából és elkezd vadászni az emberekre. A tudósoknak végül sikerül egy olyan szert kifejleszteniük, amellyel a halottak rehabilitálhatóak (újra visszakapják teljes tudatukat) és vissza tudnak térni a társadalomba. Természetesen Kieren is megkapja a szert, amellyel visszatérhet régi családjába, Roarton városkába, viszont még sok problémával kell szembenéznie az évad során.

A sorozat megalkotója, Dominic Mitchell csupán háromrészesnek tervezte az évadot és nem készült folytatásra, viszont látva, hogy a sorozat egyre híresebb Anglia-szerte, az utolsó rész végét „nyitva” hagyta. A befejezés után pár hónappal pedig meg is történt, amit annyi rajongó várt! Az In The Flesh megkapta második évados berendelését. A sorozat forgatását az év második felében kezdik meg így, ha minden igaz, 2014 elején már meg is jelenhet a BBC 3-on a legújabb epizód.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek