Starity

Kate Upton pereli a Victoria's Secretet

2013. május 31. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves amerikai szőkeség, akit legújabban a Sports Illustrated fotóin láthatunk, bedühödött a Victoria's Secret fehérnemű-vállalatra, mivel az engedély nélkül használta fel egy 2011-ben készült képét.

hirdetés
Kate Upton pereli a Victoria's Secretet

A bizonyos kép 2011-ben készült Kate Uptonról, s mivel a Victoria's Secret birtokolja az összes valaha készített portrét, Kate-nek semmilyen beleszólása nem lehet a dologba...

Ez így igaz, ám a fehérneművállalat sajtósa, Sophia Neophitou kifejtette, hogy Kate első, Sports Illustarted felvételei után – ahol a modell félreértelmezhető pozitúrákban, s csupán testfestett alakjával pózolt a kameráknak – azonnal megszakították a modellel a kapcsolatot, mondván:

„Kate túl közönséges a Victoria's Secrethez. Soha nem tudnánk őt felkérni a márka arcának ezek után. Az újságban úgy pózolt, mint egy playmate, egy focistafeleség, akinek olyan arca van, mint akit bárki megkaphat –feltéve, ha eleget fizet neki” – nyilatkozta Sophia.

A fotóját két évvel később mégis felhasználták. A Victoria's Secret vezetői kifejtették, hogy a képen szereplő melltartót nem kívanták újból lefotózni, s mivel náluk még mindig kapható, ráadásul a bizonyos fotó – melyen alig látszik Kate arca – az ő tulajdonuk, szabadon használhatják fel.


A fotó a márka katalógusának hátsó borítóján található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek