Starity

Taylor Swift idegesíti a szomszédait

2013. június 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor nemrég új házat vett, s a szomszédoknál máris kiverte a biztosítékot az, hogy biztonsági őrei elüldözik őket a környékről.

hirdetés
Taylor Swift idegesíti a szomszédait

Nemrég adtunk hírt arról, hogy Taylor Swift egy vadiúj villát vásárolt 17 millió dollár értékben Rhode Islanden, amelyhez természetesen nyílt strand is tartozik, 65 méternyi területet csak ő használhat.

A countrysztárra azonban megorroltak a szomszédok, az őrségbe állított emberei ugyanis állandóan korzóznak a strandon, azon a területen is, amely már nem Tayloré és megzavarják a nézelődőket és pihenni vágyókat – írja a RadarOnline. A Twitteren nem egy ember adott hangot annak, mennyire elege van a biztonsági őrökből, mivel egy nyugodt délutánt nem tudnak eltölteni a parton.

„Taylor meg akarja venni az egyetlen útvonalat, ami a strandhoz vezet. Öhm, mi lenne, ha NEM tenné?” – majd a bejegyzéshez hozzászólt egy Matt nevű felhasználó is, aki az énekesnőnek üzent: „Hé, Taylor, mondd meg az őröknek, hogy hagyják abba az emberek zaklatását, mi ugyanis évek óta a strandon lógunk!”

A strand egyébként (a helyiek írása szerint) több mint 75 éve szabadon használható, most pedig „elüldöznek mindenkit, aki a közelébe megy”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek