Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: Max Milner

2013. június 02. 08:08   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében egy londoni fiatalemberrel ismerkedhetünk meg aki egy tehetségkutató segítségével próbálta beindítani karrierjét.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: Max Milner

Max Milner 21 éves volt, amikor jelentkezett a brit Voice első szériájába. A válogatóra egy mash-uppal készült: a The Beatles Come Together és Eminem Lose Yourself című nótáit fésülte össze. Az előadás akkora sikert aratott, hogy Danny O’Donoghue, Jessie J és Will.I.Am is megfordult. A fiatal tehetség végül a The Script frontemberét választotta mentorának.

Danny segítségével egészen az elődöntőig menetelt azonban a közönség inkább Bo Bruce-t jutatta a fináléba, így Max végül búcsúzott a tehetségkutatótól.

Na de nézzük, mit csinált a Voice előtt: Max édesanyja, az a Sally Ann Triplett aki a 80-as években kétszer is képviselhette hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon, így bátran állíthatjuk, hogy Max már egészen kicsi korától ismerkedett a zenével.

Alig 10 éves volt, amikor első szerepét kapta a West Enden, később pedig olyan produkciókban kaphatott főszerepet, mint a Footloose vagy a High School Musical. Ebben is édesanyja nyomdokait követte, hiszen Sally is többször megfordult a West Enden, többek között a Mamma Mia! egyik szereplőjeként.

A musicalek világában mégsem érezte annyira jól magát, így felhagyott a West Enddel, megtanult gitározni és elkezdett saját dalokat írni magának. Később a Meanwhile in Tinseltown nevű formáció tagja lett, és több videójukkal is találkozhattunk a YouTube-on.

Mivel ez sem hozta meg számára a várt ismertséget, szólóban jelentkezett a tehetségkutatóba. Mikor kiesett, mentora megígérte, hogy hallunk még a tehetséges Max Milnerről, és ő személy szerint mindent megtesz, hogy segítse pártfogoltját.

Így is lett, a The Script énekese, Danny és gitárosa, Mark Sheehan is segédkezett Maxnek és idén májusban végre megjelent az első EP-albuma, amiről az All Our Lives című nótához videoklip is készült.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek