Starity

Új YouTube-trend: rajzold le az életed!

2013. június 01. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már világtrenddé vált a Draw My Life, amelynek fő célja az, hogy egy adott személy elmesélje az életét másoknak, rajzokkal megfűszerezve.

hirdetés
Új YouTube-trend: rajzold le az életed!

Mindenkinek megvannak a saját gondjai: elváltak a szülei, meghalt egy közeli hozzátartozója, túlsúlyos, nincsenek barátai, csúfolják a többiek és a végtelenségik tudnánk sorolni. Az emberek nem gondolnák egyesekről, hogy milyen dolgokon ment keresztül, ezért is született meg a „Draw my life” azaz „Életem lerajzolva”, amely futótűzként terjedt el a YouTube-on.

A témája már a címből is sejthető: egy személy a saját életét meséli el rajzokkal illusztrálva. Ezalatt több olyan dolgot is megtudhatunk, amit még eddig nem is feltételeztünk. A videó nemcsak olyan szempontból jó, hogy az emberek több információt megtudhatnak társaikról, hanem azért is, mert segít a videó készítőjének önbizalmat adni arra, hogy megnyíljon mások előtt. Azzal, hogy tabuk nélkül mesél az életéről, másoknak példát mutathat és nem mellesleg egy hatalmas kő eshet le a szívéről.

A Draw My Life nemcsak a hétköznapi YouTube.felhasználókat fertőzte meg, hanem napjainkban a leghíresebb youtubereket is, értve ezalatt PewDiePie-t, alias Felix Kjellberget, a Smosh duó egyik oszlopos tagját, Anthony Padillát vagy esetleg a híres Shane Dawsont. Kizárólag idő kérdése és lehet, hogy hamarosan egy színész vagy zenész is nekileselkedik ennek a feladatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek