Starity

Taylor Swift párkapcsolati tippeket ad

2013. június 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megosztotta véleményét a féltékenységről, a kezdeti lépésekről, és mesélt első csókjáról is.

hirdetés
Taylor Swift párkapcsolati tippeket ad
Fotó: Tung Walsh/Wonderland

A 23 éves énekesnőt sokan cikizik kapcsolatai miatt, de most elmondja véleményét: még ha nem is tudja, mi a jó kapcsolat titka, azt azért megosztotta az olvasókkal, mit csináljunk és mit ne. Bevallása szerint számos trükkje van, amit bevethet az ellenkező nemen, de ragaszkodik ahhoz, hogy rávezetni valakit sosem jó.

„Előfordult ez a probléma, amikor a Junior Highba jártam, mert a srác, aki tetszett, észre sem vett engem. A legjobb, amit tehetsz, az, hogy apró jeleket adsz, majd menj oda és beszélj vele! De ne kétségbeesetten. És sose üldözz egy fiút!”

Taylor azt mondja, attól függetlenül, hogy esetleg kikosarazás ér, nem szabad csüggedni, a barátság is éppoly jó: „Úgy vélem, nagyon jó, ha először barátok vagytok. Ha ez átalakul még többé, az pedig király! Ha mégsem, hát van egy remek barátod. Sose legyél viszont féltékeny. Lehetsz versengő természetű, de féltékeny ne legyél. Ha az vagy, az azért van, mert nem vagy biztos önmagadban.”

Az énekesnő ezt követően azt is megosztotta a Tiger Beat magazinnal, hogy első csókját 15 évesen kapta. „Majdnem én voltam az utolsó a barátaim közül, akit megcsókoltak. Nem volt rossz, sőt. Egy évig jártunk azt követően!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek