Starity

Magyar csapat a Britain's Got Talent döntőjében

2013. június 02. 14:02   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Attraction nevezetű magyar árnyéktánctársulat tegnap egy szívmelengető produkcióval elsőként jutott be a Britain's Got Talentbe, amit a világon több millióan láttak.

hirdetés
Magyar csapat a Britain's Got Talent döntőjében

Az Attraction, a magyar táncegyüttes előadása nemcsak a Britain's Got Talent zsűritagjait, Simon Cowellt, Alesha Dixont, Amanda Holdent és David Walliamst ríkatta meg, hanem az egész világot. A különleges árnyjátékkal kedveskedő csapat már a bemutatkozó produkciójával is megnyerte a közönséget, az elődöntőben nyújtott alakításuk pedig a mezőny legjobbjának bizonyult. Itt elsőként juthattak tovább, másodikként Jordan O'Keefe énekes került be, aki a közönség szavazataival előzte meg Steve Hewlett hasbeszélőt.

A könnyeivel küszködő Alesha Dixon így vélekedett: „Kész, végem, ez lenyűgöző volt.”

Még Simon Cowell is sírt, teljesen elvarázsolta őt a csapat: „Komolyan, ez fergeteges volt. Tudom, hogy ti nem innen származtok, de megtisztelőnek érzem, hogy ezt a showműsort választottátok. Ez a leglenyűgözőbb dolgok egyike volt, amit valaha életemben láttam.”

A Ladbrokes, Nagy-Britannia egyik legnagyobb fogadóhálózata szerint az Attraction a legnagyobb esélyes az idei versenyen. Több száz rajongó fogadott már az együttesre. Mi, magyarok pedig szorítunk nekik a döntőben!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek