Starity

Már tervezi szülinapját Selena Gomez

2013. június 02. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még bő másfél hónap van a nagy napig, a színész-énekesnő már most 21. születésnapi bulijáról beszél.

hirdetés
Már tervezi szülinapját Selena Gomez
Fotó: George Pimentel/WireImage

Július 22-én fogja betölteni huszonegyedik életévét Selena Gomez, aki május utolsó napjait Kanadában, Ontarióban töltötte és ez idő alatt rengeteg műsorban adott interjút, többek között a MuchMusic zenei csatorna New Music Live nevezetű talkshowjában, ahol társműsorvezető is volt.

Az egyórás műsor során rengeteg dolog szóba került, többek között első igazi szólóalbuma, amit a The Scene nélkül készített el, az inspirációk, a Spring Breakers és színészi karrierje is, ráadásul még több mint egy hónap múlva eljövő születésnapja is, amit már most nagy lelkesedéssel tervezget.

„Most komolyan, Amerikában a 21 a nagybetűs kor, szóval most valóban egy nagyon nagy bulit szeretnék tartani. Egy hatalmas partit akarok, meghívni a barátaimat, a családomat és most határozottan ünnepelni fogok” – mesélte Selena nevetgélve, majd a műsorvezető kérdésére válaszolva hozzátette, hogy egy kis pezsgőt is fog inni.

Valószínűleg a nagy ünneplés közepette nem csak pár pohár pezsgő fog legurulni Gomez kisasszony torkán, de az biztos, hogy tényleg nagyon várja már a nagy napot, mivel nem csak most, hanem már április elején is beszélt terveiről, miszerint egy hip-hop témájú bulit szeretne saját lakásában és édesanyjával már akkor nekiláttak a szervezésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek