Starity

Marouane Chamakh a Premier League-ről

2010. augusztus 11. 21:09   |   Szerző: Zolee90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chamakh szerint nincs is jobb egy futballista számára, mint a Premier League-ben játszani.

hirdetés
Marouane Chamakh a Premier League-ről

Az Arsenal új csatára már belekóstolt az angol futballba, amikor még a bordeaux-i éveiben már megmérkőzött a Liverpoollal és a Chelsea-vel a Bajnokok ligájában.

A marokkói csatárt mindig is lenyűgözte a Premier League, és úgy érzi, ő erre a bajnokságra született: „Egy játékos számára nincs is jobb hely, mint Anglia.” — mondta Chamakh.

„Úgy érzem, a magasságommal Anglia volt a legjobb választás számomra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer itt fogok játszani, és most eljött ez a pillanat is. Tudom, hogy még keményen kell dolgoznom, hogy jó legyek a szezonban, de nagyon motivált vagyok, és sikerre éhes! Régebben néztem a meccseket a TV-ben, és lenyűgöztek a szurkolók, a fantasztikus stadionok, a nagy gólok és a nagy játékosok. A játék tempója egyszerűen iszonyat. Gyors, szünetek nélküli, egyik kaputól a másikig az elejétől a végéig. Ez megy minden meccsen. Nagyon lenyűgöző.” — tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek