Starity

Dalpremier: Miley Cyrus - We Can't Stop

2013. június 03. 17:05   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rövid kihagyás után a korábban Hannah Montanaként ismert Miley visszatér a zeneiparba, We Can't Stop című dalát a mai nap hallhattuk először.

hirdetés
Dalpremier: Miley Cyrus - We Can't Stop

Miley Cyrus ezúttal nem magánéletével és botrányaival adott okot arra, hogy az emberek róla beszéljenek, hanem korábbi kollégái, Demi Lovato és Selena Gomez után ő is bedobja magát újból a zene világába. Szólókarrierjének 2010-ben búcsút mondott és a rajongók legnagyobb bánatára egy időre visszavonult, de természetesen nem véglegesen, hiszen az énekesnő az utóbbi időben szorgosan dolgozott új dalain, valamint több előadóval is közreműködött, például Borgore-al, Snoop Lion-nel vagy Will.I.Am-mel.

Miley még a 2013-mas Billboard Music Awards keretei között jelentette be, hogy új dala, a We Can't Stop június 3-án debütál. Az immáron szöszi szépség ma látogatott el Ryan Seacrest stúdiójába és az On Air with Ryan Seacrest című rádiós műsorban végre hallhattuk a dalt.

Az új albumáról egyelőre nincs információ, így a rajongóknak be kell érniük az új kislemezzel, íme a We Can't Stop:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek