Starity

Hogyan fedezték fel kedvenceinket?

2013. június 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem muszáj elszántnak és szenvedélyesnek lenni ahhoz, hogy betörj a filmiparba – olykor az is elég, ha a jó időben vagy jó helyen. Cikkünkben 12 sztár csodás történetéről olvashatsz.

hirdetés
Hogyan fedezték fel kedvenceinket?

Toni Braxton

Toni egy benzinkúton járt 1990-ben, s miközben tankolt, dalolászni kezdett. A helyszínen lévő producer meghallotta, azonnal elképedt a hangjától és lemezszerződést ajánlott neki az Arista Recordsnál. Szerencsés!

Sarah Michelle Gellar

A Buffy, a vámpírok réme sztárja, Sarah Michelle egy tehetségkutatón vett részt négyéves korában – de nem mint előadó! Mindössze megnézte a műsort, egy tehetségvadász azonban felfigyelt rá, innentől pedig egy karnyújtásnyira volt a siker.

Vin Diesel

Vin nem sokkal a főiskola után készített egy rövidfilmet, ami bejutott a Cannes-i Filmfesztiválra. Sajnos a rendezői munkáját nem értékelték, Steven Spielberget azonban megfogta a kinézete, és filmszerepet ajánlott neki a Ryan közlegény megmentése című, mára örökzölddé vált klasszikusban.

David Boreanaz

David épp a kutyáját sétáltatta, amikor egy tehetségkutató menedzser meglátta és megkérdezte, nincs-e kedve részt venni egy meghallgatáson. Mint tudjuk, az a casting a Buffy, a vámpírok réme volt.

Harrison Ford

Harrison épp asztalosmunkát végzett George Lucasnál, amikor az első Star Wars-film írója megkérte, hogy olvasson fel néhány sort a forgatókönyvből, kíváncsi volt, hogyan hangzik. George ezt meghallotta, megtetszett neki Harrison előadásmódja, a többi pedig mára már történelem.

Evangeline Lilly

A Lost és a Vasököl sztárja légi-utaskísérőként dolgozott, az egyik járaton viszont szemét szúrta egy Ford Models-ügynöknek, aki a szárnyai alá vette.

Ashton Kutcher

A Két pasi meg egy kicsi színészét 19 éves korában fedezték fel, amint épp egy bárban – illegálisan iszogatott. A Next Model Management modellügynökség figyelt fel Ashtonra, aki eleinte modellmunkákat kapott, a színészet csak később került terítékre.

Charlize Theron

Charlize egy Los Angeles-i bankban járt, és elég heves vita alakult ki közte és az alkalmazott között, ugyanis megtagadták a csekk kifizetését. A sorban mögötte egy ügynök állt, akit lenyűgözött Charlize szenvedélyes kitörése.

Nick Jonas

Amíg édesanyja haját vágták, Nick dalra fakadt a fodrászatban, egy menedzser pedig meghallotta és szinte beleszeretett a hangjába.

Natalie Portman

Gondoltad volna, hogy akár akkor is felfedezhetnek, ha pizzát vagy hamburgert eszel? Natalie Portman egy Long Island-i pizzériában evett, amikor egy Revlon tehetségvadász kiszúrta őt.

Ellen Pompeo

Ellen Pompeo New Yorkban dolgozott mint pultos és pincérnő, amikor egy casting rendezője odasétált hozzá és munkát ajánlott neki élete első reklámjában, amely a L’Orealnak készült.

Rosario Dawson

Rosario a New York-i lakása verandáján ült! Harmony Korine rendezőnek azonnal megtetszett és szerepet ajánlott neki a Kids című filmben. A meghallgatáson remekelt, megkapta a szerepet, és ez jelentette számára az áttörést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek